Samsung rezvolă problemele lui Galaxy S7 Active care permiteau pătrunderea apei dincolo de protecţia sa

1.236 ori
<b>Samsung rezvolă problemele lui Galaxy S7 Active care permiteau pătrunderea apei dincolo de protecţia sa</b>Nu demult, aflam că cei de la Consumer Reports au descoperit faptul că smartphone-ul Samsung Galaxy S7 Active nu este pe atât de protejat împotriva apei precum susținea compania. Sud-coreenii au recunoscut problema și iată că acum aceasta a fost și rezolv

Un test al celor de la Consumer Reports a arătat că Samsung Galaxy S7 Active nu e chiar atât de rezistent la apă pe cât ni s-a promis, apa reuşind să se infiltreze dincolo de protecţia sa. Se pare că era vorba de o problemă de fabricaţie, rezolvată între timp de Samsung.

Sud coreenii au recunoscut neajunsul şi au rezolvat breşa. Modelele Galaxy S7 Active produse recent vor sosi fără această problemă şi nu vor mai avea scurgeri odată scufundate în apă adâncă de maxim 1.5 metri timp de maxim 30 de minute. Samsung nu va retrage de pe piaţa modelele cu defect, dar ele vor fi înlocuite automat dacă au daune din cauza contactului cu apa.

Terminalul are un an de garanţie, deci ar fi ideal de înlocuit până atunci. Samsung insistă că problema afectează un număr mic de handseturi de acest gen. Cei care vor să cumpere un S7 Active acum probabil că nu se vor lovi de necazuri de genul. Era interesant să aflăm și care era defectul, cu extra detalii oficiale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×