Samsung Galaxy C9 va adopta un nou design al antenelor, conform unei imagini teaser

1.520 ori
<b>Samsung Galaxy C9 va adopta un nou design al antenelor, conform unei imagini teaser</b>Samsung încearcă să treacă rapid peste eșecul numit Galaxy Note 7, și pregătește lansarea de noi terminale în perioada următoare - unul dintre acestea fiind modelul Galaxy C9. Produsul de față va adopta un design mai diferit al antenelor de pe spatele

Viaţa merge înainte şi după eşecul lui Galaxy Note 7 şi asta nu opreşte Samsung din a dezvolta noi smartphone-uri, din diferite serii şi game de produs. Printre ele se numără şi Samsung Galaxy C9, care apare azi într-o imagine puţin misterioasă, cu rol de teaser aparent şi care dezvăluie un nou design pentru antenele sale.

Galaxy C9

Galaxy C9 nu e chiar o figură nouă, el apărând pe diferite site-uri de benchmarkuri în ultimele luni şi fiind şi certificat de către FCC. Teaserul de mai sus vine chiar de la Samsung, deci telefonul e cât se poate de real. Urmând tradiţia celorlalte device-uri Galaxy C, el va adopta un corp metalic unibody, dar cu un nou look pentru antene.

Tradiţional un handset metalic de acest tip are antenele sub formă de decupaje din plastic în zona din spate, sus şi jos. Galaxy C9 ar avea 3 dungi subţiri în zona superioară şi inferioară, vizibile în special la margini. Ele nu vor avea o nuanţă separată de cea a carcasei, deci estetica va fi plăcută. Noul telefon Samsung ar urma să vină cu procesor Snapdragon 652 Pro sau Snapdragon 653 şi ar urma să inaugureze cei 6 GB RAM pe device-urile sud coreenilor.

Zvonurile mai menţionează şi o cameră de 16 MP în spate şi una selfie cu aceeaşi rezoluţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×