Samsung pregătește schimbări hardware radicale pentru Galaxy S8; dispare butonul home!

2.870 ori
<b>Samsung pregătește schimbări hardware radicale pentru Galaxy S8; dispare butonul home!</b>Datorită problemelor întâmpinate cu phablet-ul Galaxy Note 7, Samsung ar avea în plan o lansare mai timpurie pentru noul flagship Galaxy S8 - asta dacă e să credem zvonurile din ultima perioadă. Ei bine, astăzi apar informații cu privire la noutățile pe

O serie de zvonuri ajunse pe web în ultima perioadă ne-au indicat faptul că Samsung ar lua în calcul o lansare mai timpurie pentru flagship-ul Galaxy S8, și asta cu scopul de a repara puțin din imaginea companiei. Problemele întâmpinate cu phablet-ul Galaxy Note 7 au contribuit cu siguranță la modul în care firma este percepută de către consumatori în acest moment, iar un produs complet nou și spectaculos ar schimba situația.

Un raport sosit astăzi din Coreea de Sud ne aduce câteva detalii despre schimbările pe care Samsung le pregătește în cazul noului flagship Galaxy S8, fiind notate aici - schimbări radicale. Ei bine, raportul indică faptul că Sammy va renunța la butonul home fizic regăsit până acum pe toate modelele din seria Galaxy S.

Scanner-ul de amprente nu va dispărea însă, acesta urmând a fi integrat direct în ecranul cu muchii cubate. De asemenea, aflăm faptul că display-ul ar putea crește în diagonală, renunțarea la butonul home permițând astfel extinderea suprafeței de afișare atât în partea de sus, cât și în cea de jos a panoului frontal. O altă noutate va fi reprezentată de către camera foto duală ce va aduce extra-funcții alături.

Așteptăm și dotări hardware precum 6 GB RAM, și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 830. Pentru început lucrurile sună bine în cazul lui Samsung Galaxy S8, iar dacă luăm în calcul această posibilă lansare timpurie, ar trebui ca prin noiembrie-decembrie să vedem și primele imagini cu dispozitivul pregătit. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×