Samsung estimează livrarea unui număr de 60 milioane unități Galaxy S8; smartphone-ul se va lansa în aprilie

2.661 ori
<b>Samsung estimează livrarea unui număr de 60 milioane unități Galaxy S8; smartphone-ul se va lansa în aprilie</b>În ultimele câteva zile pe web au ajuns câteva fotografii reale cu viitorul flagship Samsung Galaxy S8, un terminal care ar putea debuta ceva mai târziu decât ne așteptam inițial. Un raport sosit astăzi din Coreea de Sud ne indică faptul că handset-ul

Deși flagship-ul Galaxy S8 nici nu a fost lansat oficial, se pare că sud-coreenii de la Samsung deja au făcut estimări cu privire la vânzările pe care le așteaptă pentru acest nou terminal de top. Vestea de față vine din partea publicației coreene The Investor ce susține faptul că target-ul Samsung este acela de a livra 60 milioane de terminale Galaxy S8.

Totodată iese la iveală faptul că lansarea noului terminal este programată pentru mijlocul lunii aprilie, asta în situația în care ne-am obișnuit ca flagship-urile Galaxy S să debuteze mai mereu la Mobile World Congress. Aflăm de aici că producția în masă a lui Galaxy S8 va începe abia din martie, cu țelul de a fi livrate 5 milioane de exemplare lunar.

Vom primi pe acest dispozitiv un scanner de iris dezvoltat de către firma Partron, și lentile pentru camera foto marca Sekonix și Samsung Electro-Mechanics. Ca dotări vom avem un display curbat cu rezoluți Quad HD, 4 sau 6 GB memorie RAM, scanner de amprente și procesor Qualcomm Snapdragon 835. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×