Prototip Nokia din 2020 prezentat În filmul Real Steel - pare a avea butoane capacitive de Android!

5.698 ori
<b>Prototip Nokia din 2020 prezentat În filmul Real Steel - pare a avea butoane capacitive de Android!</b>Deși există o mică posibilitate ca telefonul din imaginea de mai jos să fie un Nokia N9 cu o husă futuristă, sunt șanse rezonabile că acesta să fie un prototip de telefon Nokia pe care nu l-am mai văzut până acum. Imaginile de mai jos sunt...

Deși există o mică posibilitate ca telefonul din imaginea de mai jos să fie un Nokia N9 cu o husă futuristă, sunt șanse rezonabile că acesta să fie un prototip de telefon Nokia pe care nu l-am mai văzut până acum. Imaginile de mai jos sunt capturi din filmul Real Steel, pelicula de "box cu roboți" care îl are ca actor principal pe Hugh Jackman si se petrece in anul 2020.

Mă intrigă în special interfața acestui terminal, mai ales că în partea inferioara par a fi prezente butoane touch capacitive, care duc cu gândul la Android. Observ că sunt 5 butoane capacitive, dintre care minim unul este Home și altul Back la o privire rapida. în plus, în partea superioară se afla ceea ce pare o bară de notificări, iar iconurile de pe ecran mă duc mai degrabă cu gândul la Symbian sau MeeGo, decât la Android. Există două posibilități: acesta este fie MeeGo Harmattan 2.0, fie Symbian Carla/Donna.

Prototip Nokia din 2020 prezentat În filmul Real Steel

Cât despre terminal, el poate fi considerat o combinație dintre Nokia N9 și N8 la o privire rapidă, dar repet, corpul integral al acestui handset este ascuns de husa sa. Nokia nu este la prima ispravă de acest gen, oferindu-ne un prototip și în filmul Star Trek, dar și în Batman: The Dark Knight, unde era înfățișat handsetul Nokia 5800 XpressMusic. Asteptati-vă ca și în titlul Batman ce apare la vară să vedem un prototip sau două de terminale ale finlandezilor... Până atunci vă las pe voi să decideți ce OS este folosit aici.

Prototip Nokia din 2020 prezentat În filmul Real Steel

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×