Se aduce din nou în discuție ideea unui succesor pentru iPhone SE; telefonul ar debuta spre final de august

1.529 ori
<b>Se aduce din nou în discuție ideea unui succesor pentru iPhone SE; telefonul ar debuta spre final de august</b>Lansarea lui iPhone SE a venit ca o surpriză în primăvara anului trecut, un telefon compact cu display de 4 inch ce împrumuta mare parte dintre dotările flagship-ului iPhone 6s, inclusiv camera foto principală cu suport pentru captură 4K Ultra HD

Ani la rând ne-am obișnuit ca Apple să lanseze noi telefoane în septembrie, asta până în 2016 când gigantul din Cupertino ne-a surprins odată cu lansarea compactului iPhone SE. Acest micuț telefon împrumuta mare parte din hardware-ul lui iPhone 6s, inclusiv acea cameră foto principală capabilă de captură video 4K Ultra HD, fiind astfel cel mai bine dotat terminal cu diagonala de 4 inch de pe piață.

După cum bine știți au existat anterior zvonuri referitoare la pregătirea unui succesor pentru acest model, idee ce revine astăzi în ecuație odată cu declarația analistului chinez Pan Jiutang. Acesta susține că iPhone SE (2017) ar urma să fie prezentat chiar la finalul lunii august, telefon cu preț de 399 euro pe plan european în varianta standard cu 32 GB de stocare.

Aparent, lansarea lui iPhone 8 va fi astfel amânată pentru octombrie, lună în care ar putea sosi și variantele iPhone 7s și iPhone 7s Plus. Revenind la succesorul lui iPhone SE, ne așteptăm cel mai probabil la un hardware similar cu cel întâlnit pe iPhone 7 și la un design identic. Dacă într-adevăr un asemenea eveniment este pregătit pentru august ar trebui ca în zilele ce vin să vedem și ceva leak-uri mai consistente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×