Noi informații indică posibilitatea ca întreaga suprafață a ecranului de pe iPhone 8 să funcționeze ca scanner de amprente

1.657 ori
<b>Noi informații indică posibilitatea ca întreaga suprafață a ecranului de pe iPhone 8 să funcționeze ca scanner de amprente</b>Nici nu a apărut bine leak-ul ce face referire din nou la integrarea unui scanner de amprente pe spatele lui iPhone 8, că deja acesta este infirmat. Vestea vine din partea lui Benjamin Geskin care ne dezvăluie faptul că șansele de a vedea un scanner

Ideea unui iPhone 8 cu scanner de amprente amplasat pe spate a revenit astăzi în ecuație odată cu un leak ce prezenta și o diagramă a viitorului iDevice pe care v-am arătat-o și noi într-un articol dedicat. Aflăm câteva ore mai târziu din partea lui Benjamin Geskin faptul că scăparea cu pricina este falsă în proporție de 100%, făcând referire la informați primite personal de la o sursă de încredere.

Apple iPhone 8

Totodată, designer-ul a cărui nume este menționat din ce în ce mai mult în mediul online pe seama creațiilor grafice și a informațiilor dezvăluite despre viitoarele terminale ce urmează a sosi pe piață, are pentru noi o veste și mai interesantă. Aparent, nu se exclude posibilitatea ca întreaga suprafață a ecranului de pe noul iPhone să funcționeze pe post de scanner de amprente.

Apple iPhone 8

Sunt șanse de 100% ca scanner-ul de amprente Touch ID să fie integrat în partea de jos a ecranului unde de regulă aveam butonul home, dar și șanse de 60% ca această tehnologie să funcționeze pe întreaga suprafață a display-ului.

Prima parte sună realizabilă, dar despre includerea tehnologiei pe toată zona ecranului avem ceva dubii pentru moment. Ținând cont de sosirea acestor noi informații, este posibil ca Apple să fi găsit într-un final soluția prin care scanner-ul de amprente Touch ID să funcționeze chiar și plasat sub sticla ecranului. 

Rămâne de văzut când toate leak-urile se vor opri asupra unui numitor comun, așa cum s-a întâmplat și cu senzorul foto dual plasat vertical ce a fost confirmat de mai toate scăpările la un moment dat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×