Procesorul Snapdragon 845 ar putea ajunge pe viitoare computere ce rulează Windows 10 on ARM

1.291 ori
<b>Procesorul Snapdragon 845 ar putea ajunge pe viitoare computere ce rulează Windows 10 on ARM</b>În luna aprilie a acestui an cei de la ARM confirmau faptul că ni se pregătesc primele computere de pe piață echipate cu procesoare Qualcomm, modele așteptate în trimestrul 4. Se vorba despre prezența unui chipset Snapdragon 835 la bord și

De la confirmarea celor de la ARM cu privire la faptul că ni se pregătesc primele computere de pe piață echipate cu procesoare Qualcomm au trecut câteva luni, la acea vreme fiind menționat faptul că dispozitivele ar urma să debuteze oficial undeva în trimestrul 4 al acestui an. 

Snapdragon 845

Se vorbea despre minim un notebook echipat cu procesor Snapdragon 835 și Windows 10 on ARM, produs axat mai mult pe partea de conectivitate (4G LTE) și pe oferirea unei autonomii mai generoase decât în cazul unui laptop actual. Astăzi apare în ecuație și posibilitatea ca printre aceste viitoare notebook-uri să se afle unul cu chipset octa-core Qualcomm Snapdragon 845, CPU ce va sosi abia anul viitor și care de curând ar fi primit trademark-ul pentru nume în SUA.

Acesta va fi compus din 4 nuclee Cortex A75 și alte 4 nuclee Cortex A53, urmând a oferi bineînțeles o performanță sporită în raport cu actualul SD835. Nu se cunosc detalii tehnice din păcate, dar știm că chipset-ul se va mai regăsi și pe flagship-urile Galaxy S9, LG G7 și HTC U12 ce sosesc în 2018. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×