Noi imagini cu Huawei Honor Note 9 apar online; diagonala phablet-ului ar fi de 6.6 inch

989 ori
<b>Noi imagini cu Huawei Honor Note 9 apar online; diagonala phablet-ului ar fi de 6.6 inch</b>Avem astăzi materiale leak asociate unui nou phablet pregătit de către Huawei și anume pentru Honor Note 9. Acesta a mai avut parte de scăpări anterior și acum privim asupra unor materiale fresh ce ne dezvăluie lucruri interesante despre mega phablet-ul

Xiaomi Mi Max 2 va avea de înfruntat în curând un rival pe măsură și anume pe Huawei Honor Note 9, phablet cu diagonala uriașă de 6.6 inch ce se pregătește de lansare. Am avut parte de câteva materiale leak asociate acestui dispozitiv în trecut și astăzi privim asupra unor noi randări care dezvăluie lucruri interesante despre capitolul design.

Honor Note 9

Vedem aici un panou frontal cu margini laterale foarte înguste în jurul ecranului și parcă și display-ul dispune de muchii ușor curbate (posibil efect dat de sticla 2.5D). Honor Note 9 va sosi cu o cameră duală în spate și cu un scanner de amprente plasat aproape de mijlocul device-ului într-un loc în care va putea fi accesat ușor de către utilizatori, asta ținând cont de dimensiunile sale enorme.

Honor Note 9

Ar trebui să avem o baterie de 5000 mAh la interiorul acestei carcase metalice și un procesor Kirin 960 sau Kirin 970. Mai sunt menționate și dotări precum camera frontală de 8 megapixeli, cea duală de 13 megapixeli și prezența a 6 GB RAM + 32 GB de stocare flash pe modelul standard. Lansarea ar putea avea loc în perioada septembrie-octombrie din câte se pare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×