Se Întâmplă din nou! Bendgate afectează și iPad Air 2, deși Îndoirea e mult mai grea (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.778 ori
<b>Se Întâmplă din nou! Bendgate afectează și iPad Air 2, deși Îndoirea e mult mai grea (Video)</b>Atunci când s-a lansat iPad Air 2 și am aflat că măsoară 6.1 mm în grosime am prezis un nou Bendgate și am fost chiar mirat că nimeni nu a făcut testul de îndoire... până azi. Un YouTuber din Germania, pe numele de Martin Macht a pus nouă...

Atunci când s-a lansat iPad Air 2 și am aflat că măsoară 6.1 mm în grosime am prezis un nou Bendgate și am fost chiar mirat că nimeni nu a făcut testul de îndoire... până azi. Un YouTuber din Germania, pe numele de Martin Macht a pus nouă tableta Apple la acest test de rezistență și rezultatul îl vedeți mai jos.

Observați că acest device e parcă puțin mai greu de îndoit decât un iPhone 6 Plus și dacă mă întrebați pe mine și ceva mai periculos pentru că toate acele cioburi ale ecranului risca să intre sub pielea nefericitului care face testul. Mai bizar e că spre deosebire de iPhone 6 Plus, după îndoire tableta continua să funcționeze, mai mult sau mai puțin evident. Dacă în cazul lui iPhone 6 Plus exista o oarecare îngrijorare că poți îndoi telefonul în buzunar din greșeală, în cazul unei tablete această grijă dispare.

Cam în ce circumstanțe poți îndoi o tabletă din greșeală? în buzunar nu vei purta un monstru de aproape 10 inch, asta e sigur, iar gențile și ghiozdanele nu expun tableta la așa ceva. Singurul moment în care cineva ar forța o tabletă este eventual cel în care încearcă să o introducă într-o husă protectoare. Cel mai inutil test din lume sau unul relevant? Ce părere aveți? Eu optez spre prima!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×