Se Întâmplă din nou! Bendgate afectează și iPad Air 2, deși Îndoirea e mult mai grea (Video)

1.887 ori
<b>Se Întâmplă din nou! Bendgate afectează și iPad Air 2, deși Îndoirea e mult mai grea (Video)</b>Atunci când s-a lansat iPad Air 2 și am aflat că măsoară 6.1 mm în grosime am prezis un nou Bendgate și am fost chiar mirat că nimeni nu a făcut testul de îndoire... până azi. Un YouTuber din Germania, pe numele de Martin Macht a pus nouă...

Atunci când s-a lansat iPad Air 2 și am aflat că măsoară 6.1 mm în grosime am prezis un nou Bendgate și am fost chiar mirat că nimeni nu a făcut testul de îndoire... până azi. Un YouTuber din Germania, pe numele de Martin Macht a pus nouă tableta Apple la acest test de rezistență și rezultatul îl vedeți mai jos.

Observați că acest device e parcă puțin mai greu de îndoit decât un iPhone 6 Plus și dacă mă întrebați pe mine și ceva mai periculos pentru că toate acele cioburi ale ecranului risca să intre sub pielea nefericitului care face testul. Mai bizar e că spre deosebire de iPhone 6 Plus, după îndoire tableta continua să funcționeze, mai mult sau mai puțin evident. Dacă în cazul lui iPhone 6 Plus exista o oarecare îngrijorare că poți îndoi telefonul în buzunar din greșeală, în cazul unei tablete această grijă dispare.

Cam în ce circumstanțe poți îndoi o tabletă din greșeală? în buzunar nu vei purta un monstru de aproape 10 inch, asta e sigur, iar gențile și ghiozdanele nu expun tableta la așa ceva. Singurul moment în care cineva ar forța o tabletă este eventual cel în care încearcă să o introducă într-o husă protectoare. Cel mai inutil test din lume sau unul relevant? Ce părere aveți? Eu optez spre prima!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×