Se lanseaza telefonul mobil cu criptare Babylon nG

956 ori
<b>Se lanseaza telefonul mobil cu criptare Babylon nG</b>Daca sunteti agent SRI aflat in Europa sau pur si simplu nu doriti ca vecinii dumneavoastra bagaciosi sa foloseasca echipamentele digitale de detectare facute acasa, chiar puteti sa va securizati convorbirile telefonice utilizand sistemul de criptare...

Daca sunteti agent SRI aflat in Europa sau pur si simplu nu doriti ca vecinii dumneavoastra bagaciosi sa foloseasca echipamentele digitale de detectare facute acasa, chiar puteti sa va securizati convorbirile telefonice utilizand sistemul de criptare Babylon nG.

Odata hotariti pentru a utiliza acest sistem, trebuie sa stiti ca atat emitatorul cat si receptorul trebuie sa-l foloseasca, el avand la baza criptarea dubla, imposibil de spart, cu toti caii putere a calculatoarelor celor curiosi.

Stratul 1 de criptare cuprinde demodulare asimetrica 1024 bit RSA, iar stratul 2 are o criptare 256 bit AES. Cu astea spuse gata, nimeni nu mai poate intercepta invitatiile la o bere cu prietenii inaine si dupa meciul din weekend. Ramane totusi riscul vorbitului in somn, care va poate da de gol, oricat de criptat ati comunica cu aceasta tehnologie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×