Senzorul de amprente digitale de pe Galaxy S5 detaliat Într-un nou raport

1.176 ori
<b>Senzorul de amprente digitale de pe Galaxy S5 detaliat Într-un nou raport</b>Deși zvonurile din ultimul timp afirmă că noul Samsung Galaxy S5 va beneficia de un senzor pentru amprente digitale, încă nu se cunoaște sigur modalitatea de implementare a acestei funcții cu exactiate. &nbsp; Chiar săptămâna trecută am avut...

Deși zvonurile din ultimul timp afirmă că noul Samsung Galaxy S5 va beneficia de un senzor pentru amprente digitale, încă nu se cunoaște sigur modalitatea de implementare a acestei funcții cu exactiate.

Chiar săptămâna trecută am avut ocazia să aruncăm o privire asupra presupusului ambalaj a lui Galaxy S5, dar din păcate, acesta nu specifica prezența senzorului de amprente. Potrivit unor zvonuri anterioare, se presupunea că senzorul de amprente va fi integrat în display, dar se pare că acum nu mai este cazul. Acesta își va găsi locul în butonul home alungit, ce va funcționa diferit față de senzorul întâlnit pe iPhone 5s.

Utilizatorii vor trebui să facă un gest de swipe cu degetul de jos în sus, mișcare ce va fi realizată cu o viteză foarte mică, astfel încât device-ul să înregistreze amprenta digitală. Datorită faptului că senzorul de amprente este sensibil la umezeală, în momentul folosirii acestei funcții va trebui să aveți suprafața degetului uscată.

Samsung Galaxy S5 va fi capabil de a stoca în total 8 amprente digitale, ce pot fi folosite pentru anumite aplicații sau pentru lansarea diferitelor task-uri. Pentru unlock, veți scana degetul ales pentru această funcție, în timp ce pentru alte funcții veți putea utiliza o altă amprentă digitală.
Cei de la SamMobile menționează faptul că nu au oferit imagini cu acest software, în speranța că nu vor dezvălui surprizele păstrate pentru marea lansare de săptămâna viitoare din Barcelona. Samsung Galaxy S5 va fi lansat pe 24 februarie, în cadrul evenimentului Unpacked ce va avea loc la Mobile World Congress 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×