Seria LG Optimus primește Android 2.3 Gingerbread! LG Optimus 2X chiar azi!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.835 ori
<b>Seria LG Optimus primește Android 2.3 Gingerbread! LG Optimus 2X chiar azi!</b>Dacă sunteți posesor de telefon LG Optimus și sunteți mâhnit de faptul că acest model rulează încă Android 2.2 chiar și acum când Android 4.0 a fost anunțat oficial, avem vești bune: Android 2.3 Gingerbread este oferit sub formă de...

Dacă sunteți posesor de telefon LG Optimus și sunteți mâhnit de faptul că acest model rulează încă Android 2.2 chiar și acum când Android 4.0 a fost anunțat oficial, avem vești bune: Android 2.3 Gingerbread este oferit sub formă de actualizare pe toate terminalele din seria Optimus.

LG Optimus 2X, cel pentru care a fost recent infirmat update-ul la Android 4.0 va primi Gingerbread chiar astăzi, deci dacă sunteți posesori pregătiți-vă de actualizare. Veștile vin de pe pagina oficială Facebook LG, iar printre modelele ce vor primi noul software se număra LG Optimus 3D (începând cu 21 noiembrie), apoi LG Optimus Black (28 noiembrie) și alte modele.

Debutul lui Gingerbread are pe terminalele LG Optimus are loc în Europa, dar Android 2.3 va sosi și la nivel global pe aceste modele, conform LG. Să sperăm că update-ul va fi instalat fără probleme și fără buguri și mai ales că nu va încetini smartphone-urile, mai ales după această lungă așteptare a fanilor.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×