Nokia Ace 900 pe lista telefoanelor care au schimbat lumea?! Scurgere de informații direct de la muzeu

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.453 ori
<b>Nokia Ace 900 pe lista telefoanelor care au schimbat lumea?! Scurgere de informații direct de la muzeu</b>în aceste zile ale începutului de noiembrie Nokia a organizat o expoziție de designuri de telefoane care au schimbat lumea. Handseturile Nokia sunt expuse la Muzeul de Design din Londra, iar expozitia se desfășoară între 28 octombrie și 2...

în aceste zile ale începutului de noiembrie Nokia a organizat o expoziție de designuri de telefoane care au schimbat lumea. Handseturile Nokia sunt expuse la Muzeul de Design din Londra, iar expozitia se desfășoară între 28 octombrie și 2 noiembrie. In mod bizar cei de la WPCentral au găsit printre telefoane și un device care pare a fi Nokia Ace 900.

Zvonurile afirmau că ar fi trebuit să vedem acest smartphone anunțat cu o săptămână în urmă în timpul lui Nokia World 2011, dar iată că nu s-a întâmplat așa. Există voci ce afirmă că aceasta este doar partea frontală din sticlă a lui Nokia Lumia 800, în vreme ce alte surse dau drept sigur faptul că acesta este un nou Nokia.

Un indiciu cu privire la faptul că acesta este doar ecranul lui Nokia Lumia 800 este grosimea aparentului device, extrem de mică chiar și pentru un smartphone futurist. în plus, de ce ar permite Nokia includerea unui telefon nelansat încă pe lista handseturilor care au schimbat lumea? în ce îl privește pe Nokia Ace, încă așteptăm debutul sau, drept cel mai high end smartphone produs de Nokia până acum, dotat cu ecran de 4.3 inchi și Windows Phone Mango.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×