Serviciu gratuit de mesagerie vocala pentru oamenii de afaceri prin Romtelecom

1.792 ori
<b>Serviciu gratuit de mesagerie vocala pentru oamenii de afaceri prin Romtelecom</b>Conform smartfinancial.ro, Romtelecom ne intampina in 2008 cu o oferta adresata oamenilor de afaceri, reprezentata de Biz Messenger, un serviciu de mesagerie vocala si fax complet gratuit. Acest serviciu, pe numele sau Biz Messenger a fost pus la...

Conform smartfinancial.ro, Romtelecom ne intampina in 2008 cu o oferta adresata oamenilor de afaceri, reprezentata de Biz Messenger, un serviciu de mesagerie vocala si fax complet gratuit.

Acest serviciu, pe numele sau Biz Messenger a fost pus la dispozitia a 100.000 de clienti business Romtelecom incepand cu data de 29 decembrie 2007, iar oferta continua si in ianuarie 2008. In cazul in care folositi mai multe linii telefonice, serviciul va fi pus in functiune pe linia cu traficul cel mai mare. Biz Messenger este activat in clipa in care primiti o factura informativa, prin 7 etape, in concordanta cu ciclurile de facturare Romtelecom. In cazul companiilor foarte mari va fi necesara o cerere speciala pentru activarea serviciului.

Astfel, prin intermediul lui Biz Messenger, veti putea asculta mesaje voce (de pe telefonul fix sau mobil) si primi faxuri oricand. Toate mesajele si faxurile primite sunt inregistrate, serviciul stocand pana la 50 de mesaje (cu o durata de pana la 5 minute a mesajelor vocale atasate la fax). Acelasi serviciu va va permite sa primiti pana la 10 pagini de fax in cadrul unui singur apel, in vreme ce casuta dumneavoastra va avea o capacitate de 100 de pagini. De mentionat este faptul ca serviciul era disponibil deja, dar contra cost, noua oferta demonstrand orientarea catre publicul business a celor de la Romtelecom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×