MobiTV prezice o adoptare in masa a serviciilor de televiziune mobila in 2008q

1.122 ori
<b>MobiTV prezice o adoptare in masa a serviciilor de televiziune mobila in 2008q</b>MobiTV, lider in segmentul de divertisment mobil si servicii similare broadband prezice o crestere importanta a adoptarii serviciilor de televiziune mobila in 2008. De asemenea MobiTV mentioneaza faptul ca 2007 a fost un an al progresului incredibil la...

MobiTV, lider in segmentul de divertisment mobil si servicii similare broadband prezice o crestere importanta a adoptarii serviciilor de televiziune mobila in 2008. De asemenea MobiTV mentioneaza faptul ca 2007 a fost un an al progresului incredibil la capitolul servicii inovative si cercetare, plus un numar mare de abonati.

O importanta parte a serviciilor MobiTV o reprezinta cele peste 60 de canale TV din sua, plus peste 100 de canale la nivel global si o capacitate practic infinita de a oferi suport pentru astfel de canale. Gigantul televiziunii mobile s-a bucurat de succes in 2007, prin intermediul tranmisiunilor live de la diferite evenimente sportive de pe glob. De asemenea o serie de branduri de marca s-au alaturat celor de la MobiTV pentru a lansa 3 noi canale de muzica.

eMarketer anunta ca vor exista aproximativ 100 de milioane de utilizare a serviciilor de televiziune mobila pana la finalul lui 2009, lucru de care MobiTV va profita, prin intermediul advertisingului in new media. La ora actuala companie anterior mentionata are aproximativ 3 milioane de abonati, devenind lider in segmentul sau de servicii. MobiTV ofera suport pentru peste 350 de modele de handseturi, dar si pentru peste 20 de operatori, beneficiind si de relatii exclusive cu Yahoo! pentru advertisingul mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×