Top 10 articole Mobilissimo 2007 - Ce ati urat si adorat

2.467 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo 2007 - Ce ati urat si adorat</b>Suntem inca la momentul retrospectivelor, ingropati in zapada si amintirea unui an plin de terminale mobile de exceptie. Iata ca aruncam o privire asupra celor mai vizionate articole Mobilissimo, in speranta ca vom putea detecta un trend specific...

Suntem inca la momentul retrospectivelor, ingropati in zapada si amintirea unui an plin de terminale mobile de exceptie. Iata ca aruncam o privire asupra celor mai vizionate articole Mobilissimo, in speranta ca vom putea detecta un trend specific publicului. Am intocmit un top al celor mai populare 10 articole, dupa preferinta cititorilor (si numarul de afisari):

10.Nokia E90 Communicator privit prin ochiul critic

Nu ati agreat tonul agresiv al acestui articol, dar cineva trebuia sa spuna pe sleau ca Nokia nu sunt chiar mereu "zeii" terminalelor mobile, in vreme ce E90 este totusi departe de perfectiune.

9.Nokia N81 si N82, poze in premiera

2 super terminale Nokia, pentru gameri si amatorii de muzica, rivali pe masura ai seriei Walkman de la Sony Ericsson si (curand) prin intermediul platformei N-Gage si rivalii lui Sony PSP. Imaginile in premiera si-au facut datoria!

8.Vodafone "Grup 26" pentru tineri!

Un serviciu care a starnit numeroase controverse, in special din cauza faptului ca utilizatorii sai au dificultati in abonare/dezabonare, cerandu-ne detalii.

7.Zvonuri despre Nokia N95 de 8GB

Nokia N95, cel mai popular telefon Nokia (modern) a primit un update care musca din publicul lui iPhone. Terminalul dumneavoastra preferat? Asa se pare...

6.Top 15 telefoane ale lunii februarie

La ce v-ati fi asteptat de la telefoanele lunii in care sarbatorim Valentine's Day, admiram terminale la 3GSM si ne pregatim de cadouri mobile de 1 si 8 martie? Topurile ... populare ca de obicei.

5.Nokia 6500 clasic, dotat cu carcasa de aluminiu

Ieftin si... bun, am putea spune, desi comentariile indica numeroase probleme ale acestui terminal. Numar mare de afisari, numar mare de persoane care doresc sa afle daca merita mica investitie.

4.SMS gratis oferit de CallWave prin Google si Yahoo!

SMS-ul gratis ne aminteste de vremurile raposatului serviciu MyX..., oferit de aceasta data prin intermediul unui widget. Evident, am beneficiat de serviciu cateva luni apoi au aparut problemele, cum ar fi noua limita de mesaje si suportul serviciului in Romania.

3.Bill Gates + Romania = Love = Internet Explorer Rules!

Vizita lui Bill Gates v-a starnit interesul, ceea ce era de asteptat. Acum sa vedem daca si Steve Jobs ne va onora cu prezenta (si cu un iPhone 3G).

2.Totul despre Nokia E90

Detalii despre terminalul controversat mentionat anterior, de aceasta data pe un ton mai benevol... Nu-i dracul mobil asa de negru de pe cat pare, desi uneori acest telefon ajunge si impuscat pe eBay.

1.CECT T520-9, un telefon Dual SIM practic si accesibil

Campionul afisarilor vine din China! Un terminal destul de ieftin si cu numeroase feature-uri se impune in fata lui Bill Gates si a SMS-urilor gratuite. Virtual, a castigat E90, fiind prezent de 2 ori in top, dar practic, telefoanele chinezesti au inceput sa domine piata (in special cea "underground").

De ce lipseste iPhone din top? Dilema tuturor se pare, de vreme ce numarul mare de stiri care au asigurat coverage pentru "inventia secolului" au asigurat o divizare a afisarilor. Astfel, iPhone a avut partea sa masiva de citiri, nereprezentata in top, din cauza fragmentarii cantitatii de views-uri in numeroase articole. Poate in topul pe 2008, Apple va reusi sa invinga gigantul Nokia!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×