Serviciul de sincronizare wireless Apple MobileMe se lanseaza astazi

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.115 ori
<b>Serviciul de sincronizare wireless Apple MobileMe se lanseaza astazi</b>Apple va lansa serviciul sau de sincronizare wireless cu doar 2 zile inainte de debutul lui iPhone 3G, pe numele sau MobileMe. Acesta va fi utilizat si pentru stocarea informatiilor online, iar in cadrul procesului de lansare, site-ul va fi offline...

Apple va lansa serviciul sau de sincronizare wireless cu doar 2 zile inainte de debutul lui iPhone 3G, pe numele sau MobileMe. Acesta va fi utilizat si pentru stocarea informatiilor online, iar in cadrul procesului de lansare, site-ul va fi offline incepand cu data de 9 iulie, ora locala 6 p.m.

Prezentat oficial in cadrul conferintei WWDC din urma cu o luna, MobileMe este un serviciu cu suport pentru push e-mail si sincronizare in timp real a contactelor, a informatiilor din calendar si in general a datelor utilizatorilor. Sincronizarea se realizeaza intre multiple terminale, fara a fi nevoie de un server Microsoft Exchange.

Serviciul va functiona in tandem cu calendarul, contactele si aplicatiile de mail de pe iPhone, iar MobileMe este compatibil si cu Mail, iCal si Adress Book de pe Macintosh sau Outlook de pe Windows. Utilizatorii isi vor putea administra conturile prin intermediul site-ului cu ajutorul oricarui terminal conectat la Internet. MobileMe va avea si un rol important in procesul de sharing al pozelor si clipurilor video, dar si al datelor de orice fel prin conexiuni wireless.

MobileMe va inlocui actualul serviciu de stocare a datelor si sincronizare .Mac, iar Apple a afirmat ca utilizatorii acestuia din urma vor fi transferati la noul serviciu automat. Un abonament pe un an la MobileMe costa 99 de dolari si ofera 20 GB spatiu de stocare, dar acesta poate fi marit, pentru un tarif aditional.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×