82% dintre americani nu trimit SMS-uri

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.118 ori
<b>82% dintre americani nu trimit SMS-uri</b>In vreme ce majoritatea autoritatilor se lupta sa interzica vorbitul la telefon si trimiterea de mesaje in timpul conduslui, se pare ca numarul de americani care folosesc SMS-uri este destul de mic. 82% dintre repondentii unui studiu efecutat de Ipsos...

In vreme ce majoritatea autoritatilor se lupta sa interzica vorbitul la telefon si trimiterea de mesaje in timpul conduslui, se pare ca numarul de americani care folosesc SMS-uri este destul de mic. 82% dintre repondentii unui studiu efecutat de Ipsos MediaCT in America au afirmat ca nu au folosit vreodata mesajele text.

In orice caz, sondajul a avut alt scop: sa demonstreze ca persoanele care folosesc totusi SMS-urile, le folosesc foarte des. Revenind la statistici, aceiasi americani, mai bine zis 3% dintre chestionati au afirmat ca trimit SMS-uri lunar, sau mai rar, in vreme ce 15% au afirmat ca folosesc mesajele text saptamanal sau mai des.

Va dati seama cum ar arata aceste rezultate ale sondajului, daca tarifele nu ar fi atat de ridicate si Motorola nu ar oferi terminale atat de dezamagitoare. Ramane si problema lui iPhone, care nu este chiar cel mai "imbietor" handset pe care sa scrii mesaje text, din cauza tastaturii sale virtuale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×