Serviciul de streaming Beats Music se lansează pe 21 ianuarie; Iată detalii!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 807 ori
<b>Serviciul de streaming Beats Music se lansează pe 21 ianuarie; Iată detalii!</b>De-a lungul colaborării dintre HTC și Beats Audio ne-am exprimat mereu regretul că nu simțim aportul Beats prin intermediul unei aplicații sau al unui serviciu dedicat. Ei bine acest lucru se întâmplă acum, când cele două firme s-au separat, iar...

De-a lungul colaborării dintre HTC și Beats Audio ne-am exprimat mereu regretul că nu simțim aportul Beats prin intermediul unei aplicații sau al unui serviciu dedicat. Ei bine acest lucru se întâmplă acum, când cele două firme s-au separat, iar Beats lansează un serviciu de streaming.

Celebrul producător de căști și echipamente audio a postat un teaser online cu privire la noul serviciu, care va debuta pe 21 ianuarie. Produsul reprezintă încununarea a 2 ani de muncă din partea echipei de la Beats și are rolul de a schimba modul în care privim ideea de streaming muzical. în prima parte a înregistrării la serviciu va trebui să apăsăm bule pe ecran pentru a alege genurile preferate de muzică, cu o apăsare pentru "îmi place", două pentru "ador" și ținând apăsată bula pentru a o face să dispară.

Veți proceda la fel și cu artiștii, iar ideea este de a vă oferi doar muzica pe care o apreciați. Sistemul amintește puțin de Spotify sau Pandora și include și playlisturi customizate în funcție de gusturi și obiceiurile de ascultare. Pe viitor Beats Audio va oferi și playlisturi care se adaptează la locul în care vă aflați, fie că e vorba de muncă, sală sau în aer liber.

La debut serviciul va oferi 20 de milioane de melodii la prețul de 10 dolari pe lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×