Google dezvăluie distribuția versiunilor Android până În luna ianuarie 2014; JellyBean rămâne În top

Autor:  | Publicat în:  Android 1.145 ori
<b>Google dezvăluie distribuția versiunilor Android până În luna ianuarie 2014; JellyBean rămâne În top</b>Din câte se pare, cei de la Google au postat o nouă serie de grafice cu privire la distribuția versiunilor sistemului de operare Android pentru luna ianuarie. Aceste informații au fost dezvăluite pe site-ul oficial Android Developers. &nbsp; Potrivit...

Din câte se pare, cei de la Google au postat o nouă serie de grafice cu privire la distribuția versiunilor sistemului de operare Android pentru luna ianuarie. Aceste informații au fost dezvăluite pe site-ul oficial Android Developers.

Potrivit datelor înscrise în tabelul de mai sus, noua versiune Android 4.4 KitKat începe să își facă simțită prezența pe piață, încă de la debutul din luna decembrie, aceasta ajungând la un procent de 1.4%. Celelalte versiuni Android JellyBean însumează un procent de 59.1%, ceea ce reprezintă o creștere cu 4.6% față de luna trecută.

Versiunea Ice Cream Sandwich (4.0.3 - 4.0.4) completează topul cu un procent de 16.9%, urmat de către Android Honeycomb 3.2 cu un procent de 0.1%. De asemenea, o scădere importantă se poate observa în cazul lui Android Gingerbread (2.3.3 - 2.3.7), care a scăzut de la 24.1% la 21.2%. Ne așteptăm ca în următoarele luni procentul lui Android KitKat 4.4 să crească datorită producătorilor ce vor aduce acest update pentru mai multe smartphone-uri din gama proprie. Voi ce versiune Android utilizați în acest moment?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×