Windows 9 ar putea debuta În luna aprilie a lui 2015

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.370 ori
<b>Windows 9 ar putea debuta În luna aprilie a lui 2015</b>Se pare că Microsoft deja lucrează la primul update pentru Windows 8.1, compania având bine structurat și un roadmap cu lansările viitoare și valuri de actualizări. Observatorul Windows Paul Thurrott afirmă&nbsp;că dacă totul merge bine ar...

Se pare că Microsoft deja lucrează la primul update pentru Windows 8.1, compania având bine structurat și un roadmap cu lansările viitoare și valuri de actualizări. Observatorul Windows Paul Thurrott afirmă că dacă totul merge bine ar trebui să avem Windows 9 gata de lansare în aprilie 2015.

Microsoft va prezenta viziunea sa pentru Windows 9 la conferința Build 2014 pentru dezvoltatori, din luna aprilie a acestui an. MS ar intenționa să folosească brandingul Windows 9 și toate funcțiile sale pentru a șterge amintirea neplăcută a lui Windows 8, unul dintre cele mai criticate OS-uri Microsoft lansate vreodată. Se pare că interfața va trece la Metro 2.0 și va îmbunătăți dramatic experiența de utilizare a tileurilor.

Zvonurile afirmă că Microsoft ar putea separa aplicațiile Metro de cele standard, permițându-le să ruleze în ferestre separate și nu în mod desktop. The Verge a aflat și că se plănuiește revenirea meniului Start, dar acesta ar putea sosi mai devreme de Windows 9. La ora actuală compania din Redmond se afla în etapele finale de planificare pentru Windows 9 și va începe lucrul la acest release după Build 2014.

Mai există speranțe pentru un OS reușit? Ce părere aveți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×