Serviciul minus.com disponibil acum cu Îmbunătățiri și noi funcții, pe mai multe platforme!

1.342 ori
<b>Serviciul minus.com disponibil acum cu Îmbunătățiri și noi funcții, pe mai multe platforme!</b>Sunt sigur că sunteți familiarizați cu serviciul de sharing Minus, care permite uploadul, editarea și partajarea de fotografii, clipuri video, documente și multe altele, chiar și între desktop și smartphone. Minus.com anunța acum o serie de...

Sunt sigur că sunteți familiarizați cu serviciul de sharing Minus, care permite uploadul, editarea și partajarea de fotografii, clipuri video, documente și multe altele, chiar și între desktop și smartphone. Minus.com anunța acum o serie de îmbunătățiri, pe care le aflați în rândurile următoare.

Pentru început, serviciul are acum un design mai simplist, toți utilizatorii pornesc 10 GB spațiu gratuit de stocare și pot uploada și da share la fișiere de până la 2 GB. în plus, Minus vă oferă șansa de obțineți încă 1 GB de stocare cu fiecare prieten pe care îl aduceți în sistem și îl faceți utilizator Minus. De parcă asta nu ar fi de ajuns, softul este compatibil cu Android, iOS, Windows, Mac OS X, Ubuntu și vine și ca extensie de browsere web (Chrome și Firefox).

Pe mobil Minus va permite să uploadati fișiere direct de pe handset și păstrează un istoric al fișierelor și galeriilor foto urcate pe web. în curând va sosi și o variantă pentru Windows Phone 7 a acestei aplicații. Practic, ce avem aici este o metodă universală de partajare de fotografii, video, documente și altele, cu funcții de editare și adăugare de efecte incluse. Putem vizualiza chiar și documente Excel, Word, PDF și altele pe iOS datorită lui Minus.

Vă puteți înregistra de aici, ori alege rivalul lor, DropBox.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×