Nokia Înlocuită de ZTE la Jucu? Iată cine dorește preluarea halelor fabricii de la Cluj

1.406 ori
<b>Nokia Înlocuită de ZTE la Jucu? Iată cine dorește preluarea halelor fabricii de la Cluj</b>După plecarea Nokia de la Jucu s-a zvonit pentru o perioadă că Samsung ar fi interesați să producă terminale în țara noastră, iar acum a apărut și numele ZTE în ecuație. Importantul producător de echipamente telecom ar fi interesat de...

După plecarea Nokia de la Jucu s-a zvonit pentru o perioadă că Samsung ar fi interesați să producă terminale în țara noastră, iar acum a apărut și numele ZTE în ecuație. Importantul producător de echipamente telecom ar fi interesat de preluarea halelor fabricii Nokia de la Jucu, conform președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tise.

și producătorul indian de medicamente Terapia Ranbaxy este interesat de preluare, pentru a-și extinde producția. Totuși, decizia de alocare vă aparține celor de la Nokia, o obligația contractuală ce trebuie respectată de autoritățile din Cluj. De menționat și faptul că firma care va prelua halele va trebui să respecte specificul de activitate, adică să fie din aceeași gamă de electronice, deci ZTE este favorita aici.

în acest moment se negociază pentru halele Nokia, iar în apropiere și compania Bosch are intenția de a cumpăra 20 de hectare pentru o viitoare investiție. Vă reamintim că în urmă cu doar câteva săptămâni finlandezii au anunțat închiderea fabricii de la Jucu, lăsând 2.200 de angajați fără locuri de muncă și mutând producția în Asia. Procedura de închidere a fabricii va dura până la finalul anului, după o prezență de 3 ani a Nokia în țara noastră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×