Sharp anunta un smartphone cu display 3D, disponibil pana la finalul anului

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.224 ori
<b>Sharp anunta un smartphone cu display 3D, disponibil pana la finalul anului</b>Sharp a anuntat recent ca va produce un smartphone cu display 3D, care va afisa continuturi fara a fi nevoie de utilizatorul sau sa foloseasca ochelari 3D. Acest terminal va fi lansat pana la finalul anului si va incorpora o camera capabila sa...

Sharp a anuntat recent ca va produce un smartphone cu display 3D, care va afisa continuturi fara a fi nevoie de utilizatorul sau sa foloseasca ochelari 3D. Acest terminal va fi lansat pana la finalul anului si va incorpora o camera capabila sa fotografieze in 3D.

Compania Sharp si-a facut deja un nume pe piata telefoanelor mobile, fiind producatorul terminalelor Sidekick si mai nou al modelelor Kin, creatia celor de la Microsoft. Din pacate, aceste din urma handseturi au fost anulate, iar in ce priveste tehnologia display-urilor 3D, Sharp prezentase ecrane de acest gen cu cateva luni in urma.

Tehnologia 3D nu are foarte multi adepti pe piata televizoarelor, unul dintre motive fiind nevoia de a utiliza ochelari speciali pentru a vizualiza continuturi 3D. In ce priveste evolutia handseturilor, Sharp nu este prima companie care intentioneaza sa realizeze un telefon cu ecran 3D, Samsung si LG avand initiative similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×