Sharp Aquos Fulltouch 931SH, telefonul cu rezolutie de netbook

2.103 ori
<b>Sharp Aquos Fulltouch 931SH, telefonul cu rezolutie de netbook</b>Softbank si Sharp au anuntat un nou telefon destinat pietei asiatice, modelul Aquos Fulltouch 931SH, un slider dotat cu un touchscreen foarte impresionant. Display-ul noului telefon Sharp are o rezolutie de 1024 x 480 pixeli, care o depaseste si pe cea a...

Softbank si Sharp au anuntat un nou telefon destinat pietei asiatice, modelul Aquos Fulltouch 931SH, un slider dotat cu un touchscreen foarte impresionant.

Display-ul noului telefon Sharp are o rezolutie de 1024 x 480 pixeli, care o depaseste si pe cea a lui HTC Touch HD si rivalizeaza chiar cu cea a unui netbook. Nici restul dotarilor nu sunt de neglijat, handsetul sosind cu Bluetooth cu A2DP, camera de 5.2 megapixeli cu stabilizator de imagine, slot microSD, accelerometru, browser, tuner TV 1seg si media player.

Sharp Aquos Fulltouch 931SH

La prima vedere, acest telefon arata de parca producatorul sau ar fi "lipit" un iPhone mai lung peste un keypad numeric, ceea ce nu va fi neaparat ceva rau. Putem doar sa speram ca handsetul va sosi si in Romania, dar sansele sunt foarte mici, avand in vedere ca aceste produse asiatice tind sa ramana in Orientul Indepartat, unde se vor vinde cu siguranta bine, indiferent de pret.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×