Sharp S3 este cel mai nou telefon Android One, bazat pe Android 8.0 Oreo

1.752 ori
<b>Sharp S3 este cel mai nou telefon Android One, bazat pe Android 8.0 Oreo</b>Cel mai nou smartphone de pe piață care rulează platforma Android One se numește Sharp S3 și vorbim despre un telefon proaspăt lansat. Acesta aduce un design simplist și spre mirarea tuturor, diagonala rămâne la o cotă destul de

Sharp a prezentat un nou telefon astăzi, un model cunoscut drept Sharp S3 şi acesta nu este vreun smartphone revoluţionar Aquos, ci un terminal midrange standard mai degrabă. Se remarcă prin faptul că vine cu Android One, bazat pe Android 8.0 Oreo.

Sharp S3

A debutat în Japonia deocamdată şi acolo va şi rămâne, dacă nu cumva Sharp vrea să îl vândă şi în China, având în vedere că au fost cumpăraţi de Foxconn cu câțiva ani în urmă. Sharp Android One S3 e de fapt numele complet al acestui device şi el nu se remarcă în mod deosebit prin estetică. Are margini destul de groase, în special deasupra şi sub ecran, iar carcasa e fabricată din policarbonat.

Sharp S3

Dotările includ un display de 5 inch Full HD, un panou IGZO se pare, iar la interior găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 430, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD. Avem şi o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Handset-ul are o baterie de 2700 mAh, iar Android 8.0 Oreo e preinstalat. Telefonul vine cu certificare IPX5/7 pentru rezistenţa la apă şi IP6X pentru rezistenţa la praf.

E foarte bizar că nu ave scanner de amprente, mai ales că încăpea lejer sub ecran. Va costa 297 de dolari şi pentru început se vinde doar în Japonia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×