BlackBerry KeyOne primeşte o actualizare software, care îl pregăteşte pentru sosirea lui Android Oreo

891 ori
<b>BlackBerry KeyOne primeşte o actualizare software, care îl pregăteşte pentru sosirea lui Android Oreo</b>Descoperim astăzi faptul că smartphone-ul BlackBerry KeyOne tocmai ce a început să primească o actualizare software importantă, una ce are rolul de a pregăti dispozitivul pentru update-ul la Android Oreo ce ar urma să vină foarte curând

BlackBerry KeyOne a început să primească în aceste zile o actualizare software, dar nu e cea mare la Android 8.0 Oreo. În schimb este un pachet software care îl pregăteşte pentru sosirea lui Oreo. Ocupa 17 MB şi deocamdată a sosit doar în Canada şi SUA.

Versiunea de software este ABA676 şi oficial acesta este un update cu rol de mentenanţă, care face pregătirile pentru Oreo. Cei care au instalat softul afirmă că s-au confruntat cu o eroare la instalare, dar până la urmă totul s-a finalizat OK după reboot. Operatorii care vând acest telefon au listat recent "Oreo coming soon" pentru acest telefon, deci nu mai e mult de aşteptat.

Era şi cazul să apară Oreo pe KeyOne, având în vedere că a sosit şi Key2 recent şi nici urmă acest release software. Asta deşi hardware-ul lui KeyOne încă se ţine bine: 4 GB RAM, procesor Snapdragon 625, baterie de 3500 mAh şi ecran de 4.5 inch cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli. Are şi cameră de 12 MP în spate şi de 8 MP în faţă. În aceste zile telefonul încă mai costă 1800 sau 1900 lei pe piaţa locală, mai degrabă pentru că e intenţionat pentru publicul business, decât pentru dotări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×