Sharp lansează telefonul elegant cu clapetă Aquos K SHF31, cu carcasă rezistentă la apă

1.388 ori
<b>Sharp lansează telefonul elegant cu clapetă Aquos K SHF31, cu carcasă rezistentă la apă</b>Operatorul japonez KDDI și Sharp au lansat un telefon cu clapeta old school în această săptămână, iar acest terminal se remarcă printr-un design elegant și prin faptul că e rezistent la apă și praf. &nbsp; Pe numele său Sharp Aquos K SHF31,...

Operatorul japonez KDDI și Sharp au lansat un telefon cu clapeta old school în această săptămână, iar acest terminal se remarcă printr-un design elegant și prin faptul că e rezistent la apă și praf.

Pe numele său Sharp Aquos K SHF31, noul handset integrează un display TFT LCD de 3.4 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli. El rulează Android 4.4 și oferă suport 4G LTE. Acest telefon cu clapeta oferă tethering WiFi cu până la 10 terminale diferite și vine cu un procesor quad core Snapdragon 400, o cameră de 13 megapixeli în spate cu senzor CMOS, fotografiere HDR în culori vii și o funcție specială Night Shot.

Sharp Aquos K SHF31

Terminalul include și o baterie de 1410 mAh, televiziune One Seg, conectivitate infraroșu și funcții de portofel electronic. Aquos K SHF31 vine pe roșu, alb sau negru și măsoară 17 mm în grosime. El mai include și un slot microSD și un mic afisaj exterior pentru ora și notificări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×