Sharp Aquos Serie Mini SHV31 vine cu interesantul asistent vocal Emopa și un design ultraslim

969 ori
<b>Sharp Aquos Serie Mini SHV31 vine cu interesantul asistent vocal Emopa și un design ultraslim</b>Sharp s-a remarcat în 2014 prin cele două telefoane Aquos Cristal cu margini aproape inexistente ale ecranului, iar în 2015 lansează încă un terminal arătos. E vorba despre noul venitul Sharp Aquos Serie Mini SHV31, care vine cu suport VoLTE și a...

Sharp s-a remarcat în 2014 prin cele două telefoane Aquos Cristal cu margini aproape inexistente ale ecranului, iar în 2015 lansează încă un terminal arătos. E vorba despre noul venitul Sharp Aquos Serie Mini SHV31, care vine cu suport VoLTE și a fost anunțat de către operatorul japonez KDDI.

Acest model măsoară doar 6.3 mm în grosime și este urmașul lui Sharp Aquos Serie Mini SHL24. El rulează Android 4.4 KitKat și are printre dotări un display IGZO LCD cu margini înguste și rezoluție Full HD. Smartphone-ul are o diagonală mică pentru standardele actuale, de 4.5 inch, probabil de aici și denumirea să "Mini". El folosește o tehnologie specială de iluminare, PureLED și vine cu suport VoLTE și viteze de download de 150 Mbps.

Sharp Aquos Serie Mini SHV31 vine cu interesantul asistent vocal Emopa și un design ultraslim

La bord avem și un procesor quad core Snapdragon de 2.3 GHz, 2 GB RAM și 16 GB stocare, plus o baterie de 2120 mAh. Ca aspect inedit, Sharp Aquos Serie Mini SHV31 vine cu "Emopa", un asistent virtual cu emoții, care va permite telefonului să dialogheze cu utilizatorul. Diferența față de Siri sau Cortana e că acest asistent poate vorbi și neîntrebat și exprima o conexiune emoțională între handset și utilizator.

Sharp Aquos Serie Mini SHV31

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×