Sharp prezintă display-uri Full HD de 5 inch pentru telefoane la CEATEC 2012 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.068 ori
<b>Sharp prezintă display-uri Full HD de 5 inch pentru telefoane la CEATEC 2012 (Video)</b>După IFA 2012 și Nokia World luna trecută, în octombrie avem parte de CEATEC, eveniment asiatic în cadrul căruia Sharp a prezentat noi display-uri Full HD de 5 inch pentru smartphone-uri. Cei de la Engadget au realizat câteva fotografii cu aceste...

După IFA 2012 și Nokia World luna trecută, în octombrie avem parte de CEATEC, eveniment asiatic în cadrul căruia Sharp a prezentat noi display-uri Full HD de 5 inch pentru smartphone-uri. Cei de la Engadget au realizat câteva fotografii cu aceste ecrane și au fost impresionați de densitatea pixelilor de 443 ppi pe panourile Sharp.

Sample-urile prototip vor intra în producție în această lună și ne așteptam să vedem phableturi 1080p cât de curând. Sharp implica aici tehnologia GS-Silicon de nouă generație, care reduce straturile dintre ecranul LCD și ochii utilizatorului. Unghiurile de vizualizare sunt aparent foarte impresionante și deocamdată Sharp nu are vreun partener care să îi preia invenția, dar sunt sigur că pe rivalii lui Galay Note II aceste panouri vor fi la mare cinste.

Sharp prezintă display-uri Full HD de 5 inch pentru telefoane la CEATEC 2012 (Video)

Către finalul acestui an ar trebui să apară și primele telefoane și phableturi cu ecrane 1920 x 1080, asta după ce anul trecut către final intrăm în era ecranelor HD. în aceste condiții mai putem considera impresionant un iPhone 5 cu rezoluție de "doar" 1136 x 640 pixeli?

Sharp prezintă display-uri Full HD de 5 inch pentru telefoane la CEATEC 2012 (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×