Sharp WS011SH, un telefon de clasa "Super-Business"

1.706 ori
<b>Sharp WS011SH, un telefon de clasa "Super-Business"</b>Iata ca pozele secrete "scapate" de Microsoft ieri, nu seamana deloc cu terminalul prezentat oficial de Sharp, WS011SH, pe numele sau. Iata cum arata promitatorul terminal de tip "super-business": Numele complet al terminalului este Sharp WS011SH...

Iata ca pozele secrete "scapate" de Microsoft ieri, nu seamana deloc cu terminalul prezentat oficial de Sharp, WS011SH, pe numele sau. Iata cum arata promitatorul terminal de tip "super-business":

Numele complet al terminalului este Sharp WS011SH Advanced/W-ZERO3[es], probabil cea mai complicata denumire a unui telefon. Avem de-a face cu un terminal ce ruleaza Windows Mobile 6 Classic si include keypaduri slide-out, atat unul numeric cat si unul QWERTY. Spatiul de stocare disponibil este de 256MB, iar daca nu va este de ajuns, puteti folosi carduri de extensie a memoriei, telefonul fiind dotat cu sloturi pentru carduri de memorie microSD.

WS011SH este dotat si cu un display VGA de 3 inch, oferind si suport pentru WiFi. Trebuie sa va mentionam si surprinzatoarele dimensiuni ale celui mai nou terminal mobil Sharp: 50mm latime si 17.9 mm grosime, si o greutate de doar 157 grame. Veti putea folosi toata gama de aplicatii Office si, in plus softul terminalului va recunoaste formaturile fisierelor create cu ajutorul aplicatiilor Office 2007. Publicul tinta, oamenii de afaceri nu vor fi dezamagiti de functiile multimedia ale telefonului, acesta pliindu-se perfect pe cerintele de tip "business". Nu se cunoaste inca o data oficiala de lansare sau un pret pentru WS011SH, dar stim cu siguranta ca exista cateva persoane sus-puse care si-ar dori un astfel de telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×