3 milioane de terminale iPhone pregatite pentru lansare

1.587 ori
<b>3 milioane de terminale iPhone pregatite pentru lansare</b>Nici nu vrem sa ne gandim ce suma au cheltuit cei de la Apple pentru a pregati atat de multe terminale pentru marea lansare de pe 29 iunie. Producatorii controversatului terminal spera probabil ca acesta sa se vanda mai bine decat iPod in 2001. O astfel...

Nici nu vrem sa ne gandim ce suma au cheltuit cei de la Apple pentru a pregati atat de multe terminale pentru marea lansare de pe 29 iunie. Producatorii controversatului terminal spera probabil ca acesta sa se vanda mai bine decat iPod in 2001.

O astfel de stire in legatura cu numarul unitatilor pregatite pentru publicul avid si satul de asteptare va elimina cu siguranta orice temeri legate de faptul ca nu vor exista destule telefoane iPhone pentru toti. Analistii din domeniu au prezis ca 3 milioane va ramane numarul final de terminale mobile fabricate de Apple in 2007, dar nu credem ca producatorii vor fi deranjati daca cererea va fi destul de mare incat sa fie nevoie sa mareasca numarul de terminale puse in vanzare.

Putem doar sa speram ca au fost rezolvate toate problemele si eliminate toate bugurile noului produs al celor de la Apple, altfel am avea de-a face cu un numar urias de terminale trimise inapoi pentru verificari. Oare exista 3 milioane de fani iPod care au pus deoparte 500 de dolari special pentru iPhone? In acest caz, Steve Jobs si compania sa ar avea toate motivele sa pastreze tonul optimist cu care si-au primit publicul la prezentarea oficiala a terminalului. Dupa atat de mult profit, poate vom vedea si un succesor al telefonului, dotat cu 3G si o camera de...sa zicem 10 megapixeli.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×