Și OnePlus 5 ar urma să vină cu o cameră foto duală la pachet; aduce și 8 GB RAM aparent

2.440 ori
<b>Și OnePlus 5 ar urma să vină cu o cameră foto duală la pachet; aduce și 8 GB RAM aparent</b>La ora actuală putem spunem că mai așteptăm 3 flagship-uri foarte mult, printre acestea numărându-se bineînțeles noul iPhone, Xiaomi Mi 6 și totodată OnePlus 5. Într-un articol precedente v-am explicat de ce asiaticii vor sări peste cifra 4, aceasta fiind

Lista flagship-urilor anului 2017 a început să se restrângă, la ora actuală doar 3 modele fiind așteptate cu sufletul la gură de către utilizatori. Vorbim desigur despre noul iPhone, despre Xiaomi Mi 6, dar și despre OnePlus 5 - telefon ce se va lansa chiar în această vară. Într-un articol precedent v-am explicat de ce compania producătoare sare peste cifra 4 pentru denumirea telefonului, aceasta fiind de-a dreptul ghinionistă pentru asiatici.

Zvonurile continuă între timp și aflăm astăzi că OnePlus 5 ar urma să vină la pachet cu 8 GB memorie RAM și cu o cameră foto duală, urmând astfel trendul deschis de către companii precum LG, Huawei și Apple. Cu toate că detaliile despre senzorii ce vor fi utilizați lipsesc, cu siguranță modulul dual ne va permite modificarea punctului de focus în fotografiile realizate.

Nu ar fi exclus ca unul dintre senzori să fie alb-negru ca în cazul lui Huawei P10, obținându-se astfel imagini fantastice retro dar și un nivel superior de lumină în fotografii. Lista de dotări asociată lui OP5 va mai include și puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×