OnePlus 5 primește o reclamă televizată în India; avem și ultimele update-uri în materie de specificații și preț!

2.601 ori
<b>OnePlus 5 primește o reclamă televizată în India; avem și ultimele update-uri în materie de specificații și preț!</b>Vedem astăzi o primă reclamă televizată pentru smartphone-ul OnePlus 5, terminal ce se va lansa oficial în mai puțin de 24 ore în China. Terminalul își prezintă aici camera foto duală de pe spate și aflăm câteva update-uri referitoare la dotările și

Direct din India sosește astăzi prima reclamă televizată pentru smartphone-ul OnePlus 5, terminal ce se va lansa oficial în mai puțin de 24 ore. Acest flagship killer apare într-un material video preț de câteva secunde și este vorba aici despre anunțul cu privire la debutul comercial pe piața din India. Tot din această regiune apar și câteva update-uri referitoare la specificațiile și prețurile pe care noul terminal le va purta.

OnePlus 5

Aflăm în primul rând faptul că telefonul va sosi într-o versiune standard cu 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare la un preț de aproximativ 512 dolari. Există și varianta superioară care aduce un boost la nivel de hardware, oferind 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare - totul pentru suma de 590 dolari.

OnePlus 5

Telefonul va opta pentru un display Full HD de 5.5 inch, pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 tactat la o frecvență de 2.3 GHz și pentru un GPU Adreno 540. Vom avea și o baterie de 3300 mAh la interior cu suport Quick Charge, o cameră duală pe spate (16 mpx + 20 mpx) și un scanner de amprente amplasat frontal. La nivel software, Android 7.1.1 Nougat ne va întâmpina pe noul device.

Printre culorile disponibile în primă fază se va număra Slate Gray, Soft Gold și Deep Black - nuanță din urmă disponibilă doar pe modelul cu 128 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×