Campania de Paște eMAG include câteva oferte atractive; pe Huawei P9 lite îl găsiți la numai 899 lei

1.562 ori
<b>Campania de Paște eMAG include câteva oferte atractive; pe Huawei P9 lite îl găsiți la numai 899 lei</b>Orice sărbătoare reprezintă o ocazie de care retailerii profită pentru a demara campanii de reduceri, iar Paștele nu face abstract de la regulă. eMAG organizează în perioada 4 - 17 aprilie o campanie de acest tip și la prima vedere pare că avem câteva

Sărbătorile reprezintă ocazii speciale de care retailerii profită pe deplin, lansând diverse campanii de reduceri pentru o gamă variată de produse. Și eMAG a dat startul unei promoții de acest tip ce are loc în perioada 4 - 17 aprilie și care ne aduce prețuri bunicele pentru multe produse din ofertă, de la nelipsitele smartphone-uri, televizoare, aparate de uz casnic și până la pachete speciale cu tematică de Paște.

Huawei p9 lite

Printre aceste produse am găsit și două telefoane cu prețuri și dotări chiar interesante. Primul de pe listă este Huawei P9 lite, telefon care ar urma să fie actualizat curând la Android 7.0 Nougat și care pentru numai 899 lei ne oferă următoarele dotări: display Full HD 5.2 inch, procesor octa-core Kirin 650, 2 GB RAM, 16 GB de stocare flash, cameră de 12 megapixeli cu deschidere f/2.0, scanner de amprente și o baterie generoasă de 3000 mAh.

ZenFone 3 max

Cel de-a doilea smartphone care ne-a atras atenția se numește Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL), telefon ce se remarcă prin bateria de 4130 mAh pe care o aduce la interiorul unei carcase metalice. Avem un display HD de 5.2 inch, 2 GB memorie RAM, 32 GB de stocare flash și o cameră foto principală de 13 megapixeli ce poate filma la rezoluție Full HD. Și aici avem un scanner de amprente, iar prețul său este de 829 lei.

Lista completă de reduceri eMAG o găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×