Presupusele dotări ale lui OnePlus 5 apar pe Weibo; baterie de 3600 mAh, procesor SD835 și 6 GB RAM!

2.239 ori
<b>Presupusele dotări ale lui OnePlus 5 apar pe Weibo; baterie de 3600 mAh, procesor SD835 și 6 GB RAM!</b>Această vară a anului 2017 ne va aduce și debutul smartphone-ului OnePlus 5, un terminal ce va concura cu Xiaomi Mi 6 pentru distincția de flagship killer. Astăzi pe Weibo apar câteva presupuse dotări hardware pe care noul handset OnePlus le va oferi la

La câteva zile mai apar și informații sau scăpări referitoare la OnePlus 5 și după ce am văzut o primă randare a noului handset, este momentul ca astăzi să aflăm câteva dintre presupusele dotări pe care le vom primi la bord. Leak-ul proaspăt vine de pe Weibo și descoperim că acest terminal ce va concura cu Xiaomi Mi 6 pentru titlul de flagship killer al anului 2017, va sosi într-o variantă cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare.

Totuși, nu este exclusă posibilitatea ca pe viitor să fie lansat pe piață și un model Pro cu 8 GB RAM și 256 GB de stocare, după cum și firma Kumamoto Technology prevede. Lăsând acest aspect deoparte, aflăm că succesorul lui OP3 ar urma să aducă la pachet o baterie de 3600 mAh, unitate care aparent va oferi o îmbunătățire substanțială de 25% în ceea ce privește timpul de încărcare, comparat cu modelul din 2016.

Postarea de pe Weibo mai dezvăluie și faptul că în acest moment nu există o confirmare sigură a prezenței sau renunțării la jack-ul audio 3.5 mm. Mai aflăm că scanner-ul de amprente va rămâne integrat în partea frontală sub forma unui buton home - așadar fără așteptări la un display edge-to-edge în stil Xiaomi Mi Mix.

Cel mai probabil lansarea lui OnePlus 5 va avea loc undeva în intervalul iunie-iulie, motiv pentru care așteptăm o avalanșă de leak-uri în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×