Răspunsul Xiaomi la teaserul Oppo legat de camera selfie integrată sub display nu se lasă așteptat; Iată-l în stadiul de prototip (video)

2.182 ori
<b>Răspunsul Xiaomi la teaserul Oppo legat de camera selfie integrată sub display nu se lasă așteptat; Iată-l în stadiul de prototip (video)</b>Nu a durat mai mult de câteva ore de la prezentarea prototipului Oppo cu cameră selfie integrată sub display și iată că rivalii de la Xiaomi au un prototip similar de arătat publicului larg. Ce vedem în clipul de mai jos pare

Nu a durat mai mult de câteva ore de la prezentarea prototipului Oppo cu cameră selfie integrată sub display și iată că rivalii de la Xiaomi au un prototip similar de arătat publicului larg. Ce vedem în clipul de mai jos pare a fi un Xiaomi Mi 9 regândit, care integrează senzorul frontal sub panoul display, astfel că nu mai avem decupajul picătură din zona superioară. 

În cele 15 secunde al clipului vedem o comparație la nivel vizual între telefonul cu decupaj picătură și cel care are camera selfie sub display, iar pe final observăm cum se realizează un selfie. Aflăm și că de curând cei de la Xiaomi au completat un brevet care acoperă o funcționalitate similară, sistemul folosind anumite porțiuni din display pentru a permite luminii să treacă prin senzorul foto.

Este încă devreme să sperăm la o lansare a unui asemenea smartphone în acest an, iar după cum afirma și vice președintele Oppo, la ora actuală tehnologia este într-un stadiu inițial de dezvoltare astfel că rezultatele foto obținute nu se ridică la cele livrate de către o cameră selfie clasică, fie ea pop-up sau integrată într-un decupaj în ecran.

În funcție de cât de rapid se mișcă Xiaomi și Oppo, am putea vedea primele astfel de telefoane pe piață anul viitor sau probabil în 2021. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×