Sidekick Slide Scarlet lansat prin T-Mobile

2.230 ori
<b>Sidekick Slide Scarlet lansat prin T-Mobile</b>T-Mobile a anuntat ca va pune in vanzare terminalul Sidekick Slide Scarlet, la pretul de 199 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani. Sidekick Slide Scarlet soseste cu MySpace Mobile, e-mail, browser web si numeroase aplicatii comunicationale, cum sunt...

T-Mobile a anuntat ca va pune in vanzare terminalul Sidekick Slide Scarlet, la pretul de 199 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Sidekick Slide Scarlet soseste cu MySpace Mobile, e-mail, browser web si numeroase aplicatii comunicationale, cum sunt instant messaging, text messaging si picture messaging. Pe lista sa de specificatii descoperim un display QVGA, o camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth si un player audio cu suport MP3 si AAC. De asemenea Sidekick Slide Scarlet suporta clientii de instant messaging AIM, Windows Live Messenger si Yahoo Messenger si acceseaza Internetul prin conexiuni EDGE.

Veti folosi carduri de memorie microSD de pana la 4GB pe noul Sidekick, dar si o aplicatie mobila customizata MySpace, disponibila prin Download Catalog. In cazul in care doriti sa achizitionati un Slider Scarlet "la liber" el va costa nu mai putin de 300 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×