Siri pe Android și Windows Phone 7 prin intermediul unui hack

Autor:  | Publicat în:  Hacking 1.343 ori
<b>Siri pe Android și Windows Phone 7 prin intermediul unui hack</b>Dacă de curând Siri a fost portat pe iPhone 3GS și pe iPhone 4, se pare că debutul sau pe alte platforme hardware nu se oprește aici, iar asistentul virtual va sosi și pe Android și Windows Phone 7 în curând. Dezvoltatorii de la Applidium afirma...

Dacă de curând Siri a fost portat pe iPhone 3GS și pe iPhone 4, se pare că debutul sau pe alte platforme hardware nu se oprește aici, iar asistentul virtual va sosi și pe Android și Windows Phone 7 în curând. Dezvoltatorii de la Applidium afirma că au reușit să spargă protocolul de securitate al lui Siri, permițând implementarea sa pe orice device.

Fie că e vorba de un iPhone 4, iPad, Mac sau chiar terminal Android, toate pot rula acum acest soft. Prin intermediul crackului vom putea beneficia și noi de avantajele acestui asistent, dar nu pot garanta că vom avea la dispoziție funcționalitatea completă, deoarece ea necesita aportul serverelor Apple, care poate că vor detecta că aplicația rulează pe un terminal non Apple.

E posibil și ca gigantul din Cupertino să lanseze un update care să corecteze gaura de securitate și să blocheze din nou Siri. De la hackerii de la Applidium aflăm și câteva informații interesante despre ce presupune de fapt comunicarea din Siri și serverele Apple. Asistentul virtual trimite fișiere audio raw comprimante folosind codecul audio Speex, special creat pentru VoIP.

în plus, iPhone 4S trimite un identificator unic la server, pentru a fi recunoscut. Aici stă de fapt problema hackerilor, care trebuie să modifice identificatorul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×