În sfârșit un super telefon original de la RIM: BlackBery London, primul model cu BBX OS În imagini

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.828 ori
<b>În sfârșit un super telefon original de la RIM: BlackBery London, primul model cu BBX OS În imagini</b>în ultimii ani numele RIM și telefoanele BlackBerry nu prea au mai contat când vine vorba de inovație a smartphone-urilor, dar această concepție s-ar putea schimba la anul. și mai ales dacă RIM lansează un telefon cu design atât de original...

în ultimii ani numele RIM și telefoanele BlackBerry nu prea au mai contat când vine vorba de inovație a smartphone-urilor, dar această concepție s-ar putea schimba la anul. și mai ales dacă RIM lansează un telefon cu design atât de original precum BlackBerry London, de mai jos.

Primele imagini cu acest device le-au parvenit celor de la The Verge, site format prin plecarea unor editori de la Engadget. Despre London știm că va rula noul sistem de operare BBX OS, bazat pe QNX, pe care l-ați văzut în acțiune pe tableta BlackBerry PlayBook. Zvonurile afirmă că noul BlackBerry va sosi pe piața în iunie 2012, dotat cu un procesor TI OMAP dual core de 1.5 GHz, 1GB RAM și 16 GB memorie internă.

în plus, London va avea și o cameră de 8 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli, capabilă de video convorbiri. Zvonurile afirmă că acest model va fi mai subțire decât iPhone 4 și va avea cam aceleași dimensiuni generale ca și Samsung Galaxy S II. De remarcat faptul că acest device pare a împrumuta din trăsăturile telefonului de lux RIM Porsche Design P9981, ceea ce nu poate decât să ne încânte.

Se pare că RIM ar mai pregăti alte câteva modele interesante de smartphone-uri, printre care și un foarte subțire urmaș al lui Torch, cu display de 3.7 inchi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×