iTunes Match este acum disponibil, lansat de teama debutului lui Google Music de mâine?

Autor:  | Publicat în:  Apple 959 ori
<b>iTunes Match este acum disponibil, lansat de teama debutului lui Google Music de mâine?</b>Multă lume a fost debusolata de faptul că Apple a lansat iOS 5, iCloud, iPhone 4S dar nu și iTunes Match... Ei bine, ca o coincidență și nu prea, cu doar o zi înainte de debutul lui Google Music sub formă de serviciu complet vine și iTunes Match....

Multă lume a fost debusolata de faptul că Apple a lansat iOS 5, iCloud, iPhone 4S dar nu și iTunes Match... Ei bine, ca o coincidență și nu prea, cu doar o zi înainte de debutul lui Google Music sub formă de serviciu complet vine și iTunes Match.

Serviciul celor de la Applele permite utilizatorilor să acceseze întreaga colecție de melodii oriunde s-ar afla. în plus, acest serviciu al gigantului din Cupertino nu necesită ca utilizatorul să urce pe web colecția sa de muzică, cum fac Google și Amazon. iTunes Match scanează conținuturile utilizatorului și potrivește (de aici numele Match) melodiile cu cele disponibile în iTunes.

Astfel, chiar dacă folosiți MP3-uri obținute mai mult sau mai puțin legal, le veți putea accesa și de pe alte device-uri. iTunes Match este disponibil de azi și vine la pachet cu iTunes Cloud. Costul serviciului de sincronizare muzicală este de 24.99 de dolari pe an și nu există o limită de melodii. Veți beneficia de hiturile preferate la calitate AAC 256 kbps.

și acum să vedem cum va arăta Google Music în varianta full, anunțat oficial mâine!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×