Skyfire 2.0, disponibil pentru Android

Autor:  | Publicat în:  Software 1.366 ori
<b>Skyfire 2.0, disponibil pentru Android</b>Browserul mobil Skyfire 2.0 este acum disponibil pe terminalele Android, putand fi descarcat de aici, iar anuntul a fost facut chiar de catre producatorul acestui software. Ce aduce noul browser? Viteza imbunatita si numeroase functii, pe care le aflati...

Browserul mobil Skyfire 2.0 este acum disponibil pe terminalele Android, putand fi descarcat de aici, iar anuntul a fost facut chiar de catre producatorul acestui software. Ce aduce noul browser? Viteza imbunatita si numeroase functii, pe care le aflati in randurile urmatoare.

In centrul lui Skyfire 2.0 sta SkyBar, un nou toolbar, care permite utilizatorilor sa vizioneze milioane de clipuri video si sa le imparta si cu persoanele apropiate, prin social networking. SkyBar asgura un playback video mai rapid si mai lin, evitand sa consume excesiv bateria terminalelor Android, de vreme ce playbackul se realizeaza cu ajutorul serverelor cloud.

Skyfire 2.0 este bazat pe webkit, astfel ca pastreaza functiile de baza ale browserului Android, fie ca e vorba de un scroll foarte lin, pinch to zoom, copy/paste, metoda de cautare a textului sau suportul pentru taburi (pana la 8 deschise simultan). Cu ajutorul noului browser, clipurile Flash sunt transformate intr-un format mai usor de vizionat pe telefon, HTML5, lucru care se aplica si clipurilor Silverlight, Quicktime si Windows Media.

Noul browser suporta si video streaming, bazandu-se pe o tehnologie care comprima clipurile cu pana la 70%, adaptandu-se la cele mai lente retele. Puteti vedea Skyfire 2.0 for Android in actiune in urmatorul clip, cu mentiunea ca softul este un hit, pana acum realizandu-se streaming Flash si Silverlight in valoare de 25 de milioane de minute lunar cu ajutorul browserului:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×