Twitter lanseaza propria aplicatie oficiala pentru Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  Software 851 ori
<b>Twitter lanseaza propria aplicatie oficiala pentru Android (Video)</b>Twitter a anuntat cu 2 saptamani in urma ca va dezvolta propria aplicatie pentru Android, in varianta oficiala si iata ca isi respecta promisiunea, lansand clientul respectiv. Disponibil de ieri prin Android Market, softul poate fi urmarit in actiune in...

Twitter a anuntat cu 2 saptamani in urma ca va dezvolta propria aplicatie pentru Android, in varianta oficiala si iata ca isi respecta promisiunea, lansand clientul respectiv. Disponibil de ieri prin Android Market, softul poate fi urmarit in actiune in clipul de mai jos:

Multi vor considera ca prin aceasta mutare Twitter "ia painea de la gura" developerilor, dar trebuie mentionat ca aplicatia este open source, iar Google va oferi codul sau la liber celor interesati. Aplicatia este simplista, dupa cum o arata si interfata sa, iar la ora actuala, clientul permite utilizarea unui singur cont, astfel ca daca doriti sa folositi mai multe conturi simultan, va trebui sa va orientati catre alt software.

Tweet-urile sunt foarte usor de vizualizat, iar aplicatia include toate functiile de baza: cautare, retweet (doar retweet-uri native, din pacate), upload de imagini si localizare pe harta. Puteti vedea si lista cu persoane pe care le follow-uiti, cele mai populare hashtaguri si puteti uploada fotografii imediat ce le realizati cu telefonul.

Trebuie mentionat ca exista alternative mai bune pentru aceasta aplicatie oficiala, cum ar fi Seesmic sau Twidroid, dar cu cateva imbunatiri si acest client va ajunge la inaltimea lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×