Skype pentru telefonul mobil acum disponibil (beta) - ruleaza pe S60 si UIQ

3.106 ori
<b>Skype pentru telefonul mobil acum disponibil (beta) - ruleaza pe S60 si UIQ</b>Skype si-a lansat in sfarsit clientul oficial in varianta sa mobila, deocamdata disponibil in stadiu beta. Aplicatia este scrisa in Java, astfel ca va rula pe o gama variata de telefoane, inclusiv pe cele care folosesc platforma S60 si UIQ. Noua aplicatie...

Skype si-a lansat in sfarsit clientul oficial in varianta sa mobila, deocamdata disponibil in stadiu beta. Aplicatia este scrisa in Java, astfel ca va rula pe o gama variata de telefoane, inclusiv pe cele care folosesc platforma S60 si UIQ.

Noua aplicatie foloseste o conexiune la Internet pentru a verifica statusul si informatiile contactelor, dar si pentru instant messaging prin Skype. Puteti descarca aplicatia de la www.skype.com/m (vizitand acest link pe telefon). Atunci cand veti initia un apel, aplicatia va face un apel de tip voce (local) catre un server, care redirectioneaza convorbirea din reteaua operatorului pe Internet. Trebuie sa aflati ca un numar local va fi folosit, atat pentru apelurile efectuate, cat si pentru cele primite.

Skype pentru telefonul mobil acum disponibil (beta) - ruleaza pe S60 si UIQ

Apelurile primite sunt platite cu credit Skype, iar cele efectuate vor fi taxate de catre operatorul dumneavoastra. Cei de la allaboutsymbian au testat noua aplicatie si au reusit sa sune atat la numere fixe, cat si mobile folosind Skype Out. Evident, puteti suna si contacte din lista dumneavoastra de pe Skype, dar doar pe cei care folosesc un PC in acea clipa.

Skype mobil

Deocamdata apelurile Skype mobil - mobil nu functioneaza. Calitatea serviciului nu este impresionanta, Skype Out descurcandu-se totusi decent la apelurile in retele fixe, dar cele Skype to Skype isi pierd din calitate.

De mentionat este faptul ca acest program a fost testat pe telefoanele Sony Ericsson P1i si pe Motorola Z8. Evident, nu trebuie sa uitam de functia de chat a lui Skype Out, care permite sa selectati participantii la o sesiune de chat si sa stabiliti un subiect. Instant messagingul este si el "la posturi".

Lista completa de terminale compatibile cu noua aplicatie si mai multe detalii gasiti aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×