Nokia si Renault se aliaza pentru a crea automobilul perfect Sandero, nu si pentru Romania

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.406 ori
<b>Nokia si Renault se aliaza pentru a crea automobilul perfect Sandero, nu si pentru Romania</b>Nokia si Renault, sau mai bine zis filialele acestora din Brazilia, colaboreaza pentru a crea cel mai avansat automobil, din punct de vedere tehnnologic. Astfel, vom vedea pe piata o editie speciala de automobil Sandero Nokia, dupa cum ne informeaza...

Nokia si Renault, sau mai bine zis filialele acestora din Brazilia, colaboreaza pentru a crea cel mai avansat automobil, din punct de vedere tehnnologic. Astfel, vom vedea pe piata o editie speciala de automobil Sandero Nokia, dupa cum ne informeaza purtatorii de cuvant ai finlandezilor.

Sandero Nokia va fi primul model Renault produs in Brazilia, care va sosi cu o solutie revolutionara produsa de compania finlandeza, inclusiv hardware, servicii, softuri si accesorii originale. Printre cele mai interesante feature-uri ale automobilului vor fi functia sa de audio streaming, care va permite soferului sa asculte muzica de pe telefonul sau Nokia N95 printr-o conexiune wireless. Automobilul va fi dotat si cu GPS, fiind si primul vehicul compact din Brazilia cu un astfel de feature.

Nokia N95 Sander

Produsul celor 2 companii va fi atractiv pentru un public tanar, in special pentru persoanele care calatoresc mult si au nevoie de un companion navigational si unul multimedia pentru a-i insoti "la drum lung". Banuim ca automobilele Sandero Nokia vor poposi si in Romania, de vreme ce marca Renault este atat de populara in tara, iar fabrica Nokia de la Jucu este probabil gata de a produce si altfel de hardware.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×