Skype soseste in sfarsit nativ pe iPhone

1.169 ori
<b>Skype soseste in sfarsit nativ pe iPhone</b>Dupa ce aflam la CES 2009 va Skype va sosi sub forma de client VoIP nativ pe iPhone, iata ca softul gratuit Skype for iPhone este disponibil pentru download prin App Store, incepand de azi. Functiile aplicatiei nu surprind prea mult, dar Skype a tinut...

Dupa ce aflam la CES 2009 va Skype va sosi sub forma de client VoIP nativ pe iPhone, iata ca softul gratuit Skype for iPhone este disponibil pentru download prin App Store, incepand de azi.

Functiile aplicatiei nu surprind prea mult, dar Skype a tinut mortis sa creeze un soft consistent, astfel ca exista unele functii specifice platformei pe care e prezent Skype. In ce priveste navigarea, aplicatia VoIP a celor de la Skype pare mai degraba un soft traditional de pe iPhone, in loc sa semene cu Skype 4.0 de pe Windows, o veste buna pentru cei care prefera interfata Apple.

Meniurile sale sunt bine organizate si folosesc functia lui iPhone care permite adaugarea unor filtre, pentru a aranja contactele alfabetic, sau in functie de prezenta online. Aplicatia suporta si chat, desi functia principala a softului este apelarea VoIP, gratuita intre utilizatorii Skype si cu un cost foarte redus, catre retelele fixe.

Apelarea prin Skype functioneaza de pe iPhone, doar daca va aflati in apropierea unei retele Wi-Fi, iar calitatea apelului va depinde in mare parte de taria semnalului receptionat. Utilizatorii lui iPod Touch care doresc sa utilizeze Skype, vor avea nevoie de un set de casti cu microfon incorporat, pentru a-si putea apela amicii. In timpul apelului exista optiunea de a trece linia pe "mut", de a trece apelul pe speaker, iar din fereastra My Info, puteti cumpara mai mult credit Skype online.

Printre functiile noii aplicatii se mai numara si posibilitatea de a folosi ca avatar o poza tocmai facuta cu ajutorul camerei lui iPhone si acceptarea unei conferinte neasteptate, la care va puteti doar alatura si nu o veti putea initia dumneavoastra.

Via: [Reviews.cnet.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×