Motorola Evoke QA4 suporta social networking printr-o singura atingere

1.721 ori
<b>Motorola Evoke QA4 suporta social networking printr-o singura atingere</b>Motorola a prezentat ieri handsetul Evoke QA4, un terminal cu suport pentru social networking, dotat cu un display touch de 2.8 inchi si o tastatura virtuala QWERTY, plus un keypad glisant traditional. Ecranul Home poate fi customizat cu widgeturi...

Motorola a prezentat ieri handsetul Evoke QA4, un terminal cu suport pentru social networking, dotat cu un display touch de 2.8 inchi si o tastatura virtuala QWERTY, plus un keypad glisant traditional.

Ecranul Home poate fi customizat cu widgeturi integrate si feeduri RSS, iar browserul HTML al telefonului va suporta sharingul de poze, clipuri video si multe altele. Evoke QA4 ofera numeroase metode de a initia un apel, fie prin intermediul tastaturii glisante, fie cu ajutorul functiilor intuitive de formare a numerelor de pe touchscreen.

Motorola QA4

QA4 incorporeaza un accelerometru, iar daca intoarceti telefonul la 90 de grade, descoperiti o tastatura full touch QWERTY afisata pe ecranul sau si care permite tastarea rapida. Printre functiile noului Motorola se mai numara si aplicatii de mesagerie, mesagerie instant, text predictiv, reducerea zgomotului de fond in timpul apelurilor si suportul Bluetooth.

Widgeturile integrate in ecranul Home vor putea fi utilizate pentru a accesa informatii in timp real, site-uri de social networking si feeduri RSS personalizate. Terminalul vine cu suport pentru Picasa 1.3, MySpace, YouTube si publicarea continuturilor video pe bloguri, iar telefonul va fi lansat in cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Via: [Mediacenter.motorola.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×