Smartphone sau monopost de Formula 1? Acer Liquid E Ferrari, un terminal Android 2.1 atractiv

Autor:  | Publicat în:  Acer 2.363 ori
<b>Smartphone sau monopost de Formula 1? Acer Liquid E Ferrari, un terminal Android 2.1 atractiv</b>Handsetul Acer Liquid E, un model ce ruleaza Android a fost recent customizat si transformat intr-un soi de monopost Ferrari, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos. Terminalul este un tribut pentru faimoasa scuderie a calutului cabrat, iar...

Handsetul Acer Liquid E, un model ce ruleaza Android a fost recent customizat si transformat intr-un soi de monopost Ferrari, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos. Terminalul este un tribut pentru faimoasa scuderie a calutului cabrat, iar dotarile sale le aflati in randurile urmatoare.

Handsetul vine cu un design ergonomic, o parte frontala glossy si emblema Ferrari in partea din spate, fabricata din fibra de carbon. Zona microfonului a adoptat forma unui sistem de racire al unei masini de Formula 1, iar terminalul foloseste o interfata speciala, de asemenea axata pe conceptul Ferrari (wallpaper Ferrari, imagini si clipuri video cu automobilele acestui brand, sonerii speciale si multe alte continuturi de acest gen).

Acer Liquid E Ferrari incorporeaza un display touch WVGA de 3.5 inchi si vine la pachet cu un headset wireless compact cu logo-ul Ferrari inscriptionat. Deocamdata telefonul este disponibil in Rusia, la pretul de 590 de euro.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×