Smartphone sau monopost de Formula 1? Acer Liquid E Ferrari, un terminal Android 2.1 atractiv

Autor:  | Publicat în:  Acer 2.577 ori
<b>Smartphone sau monopost de Formula 1? Acer Liquid E Ferrari, un terminal Android 2.1 atractiv</b>Handsetul Acer Liquid E, un model ce ruleaza Android a fost recent customizat si transformat intr-un soi de monopost Ferrari, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos. Terminalul este un tribut pentru faimoasa scuderie a calutului cabrat, iar...

Handsetul Acer Liquid E, un model ce ruleaza Android a fost recent customizat si transformat intr-un soi de monopost Ferrari, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos. Terminalul este un tribut pentru faimoasa scuderie a calutului cabrat, iar dotarile sale le aflati in randurile urmatoare.

Handsetul vine cu un design ergonomic, o parte frontala glossy si emblema Ferrari in partea din spate, fabricata din fibra de carbon. Zona microfonului a adoptat forma unui sistem de racire al unei masini de Formula 1, iar terminalul foloseste o interfata speciala, de asemenea axata pe conceptul Ferrari (wallpaper Ferrari, imagini si clipuri video cu automobilele acestui brand, sonerii speciale si multe alte continuturi de acest gen).

Acer Liquid E Ferrari incorporeaza un display touch WVGA de 3.5 inchi si vine la pachet cu un headset wireless compact cu logo-ul Ferrari inscriptionat. Deocamdata telefonul este disponibil in Rusia, la pretul de 590 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×