Cu un pas mai aproape de lansarea lui Windows Phone 7: Developer Tools soseste pe 16 septembrie, in varianta finala

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 670 ori
<b>Cu un pas mai aproape de lansarea lui Windows Phone 7: Developer Tools soseste pe 16 septembrie, in varianta finala</b>Microsoft tocmai a anuntat data de lansare a versiunii finale a lui Windows Phone 7 Developer Tools si anume 16 septembrie. Acest lucru inseamna ca gigantul din Redmond si-a respectat programul in ce priveste lansarea in etape a lui WP7 si ar trebui sa...

Microsoft tocmai a anuntat data de lansare a versiunii finale a lui Windows Phone 7 Developer Tools si anume 16 septembrie. Acest lucru inseamna ca gigantul din Redmond si-a respectat programul in ce priveste lansarea in etape a lui WP7 si ar trebui sa vedem si primele terminale cu acest OS pe piata in 4-6 saptamani.

Versiunea beta a lui Developer Tools a atins pana in acest moment 300.000 de downloaduri, un numar impresionant pentru un OS atat de tanar precum WP7. Aflati ca luna august marcheaza aniversarea a 6 luni de cand Windows Phone 7 a fost anuntat, deci munca depusa la noua platforma a fost enorma pentru a pregati lansarea intr-un timp atat de scurt.

In aceasta jumatate de an, developerii au facut cunostiinta cu noul OS mobil, au invatat sa inteleaga tehnologiile Silverlight si XNA si au folosit softuri precum Visual Studio 2010 si Expression Blend pentru a crea aplicatii de top. Varianta finalizata a lui Developer Tools va aduce, printre altele, bug fix-uri, moduri noi de control in Silverlight si functii de control al hartilor Bing implementabile in aplicatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×